Fortnite #ThuisWedstrijd 

Heel Nederland zit thuis en iedereen is veelal aangewezen op het digitaal met elkaar contact zoeken. Vanuit 4All Levels helpen we samen met onze creators zeer regelmatig mee aan wensvervullingen voor Make-A-Wish Nederland, maar helaas kunnen deze wensvervullingen tot minimaal 1 juni niet plaatsvinden. Wij vinden dat we NU iets digitaal moeten doen voor Make-A-Wish en hebben in samenwerking met Logitech G de Fortnite #ThuisWedstrijd bedacht. Vandaag vrijdag(27 maart) zal de eerste versie plaatsvinden waarbij  ParaduzeOMGitsTiesto van 14 uur tot 16 uur custom matches in Fortnite gaan spelen met alle kids vanuit Make-A-Wish die mee willen doen en daarnaast kan iedereen joinen zolang de game nog niet vol is. Woensdag is de nieuwsbrief vanuit Make-A-Wish verstuurd naar alle wensgezinnen en we worden al overspoeld door aanmeldingen en leuke reacties aldus Miranda Huybers, CEO 4All Levels.

Dit gehele toernooi zal te volgen zijn d.m.v een livestream op het 4All Levels YouTube kanaal en wekelijks zullen ook andere creators meedoen aan de livestream. Zo zullen tijdens de verschillende ThuisWedstrijden o.a. Ronald, Thorben en TeVeelGevraagd meespelen en  gaan we er iedere week een leuke ervaring van maken met en voor elkaar. In samenwerking met Logitech G zijn er ook toffe prijzen te winnen tijdens het gehele toernooi.

Make-A-Wish
Met dit toernooi werken wij nauw samen met Make-A-Wish. Helaas hebben zij door het COVID-19 virus alle wensvervullingen on hold moeten zetten. Alle kids die al aan huis gebonden zaten kunnen nu dus echt niet meer de deur uit, om deze reden zullen de kids die via Make-A-Wish aan dit toernooi mee doen voorang krijgen op de rest. Zo hopen wij ze toch nog een ongelofelijke ervaring mee te geven!

Ondertussen hebben we al 35 aanmeldingen binnen van Make-A-Wish!!

Wekelijks Toernooi
Voor zolang als dat er nog geadviseerd wordt om binnen te blijven zullen wij dit elke vrijdag gaan herhalen.

Hoe meedoen?
Om mee te doen aan dit toernooi kan je onze Discord joinen, hier zullen we de key voor de custom game delen zodat iedereen kan joinen!

Gerelateerde Links:
4All Levels YouTube (Stream): https://www.youtube.com/4alllevels
4All Levels Instagram: www.instagram.com/4alllevels
4All Levels Discord: https://discord.gg/PVUh4rb

Share:
4ALL LEVELS © 2018 . Design: Daan Webdesign