Influencers boks gala

Op 16 Maart zijn wij met het hele team naar het influencer boks gala geweest. hier gingen een aantal Nederlandse YouTubers de ring in om te kijken wie het beste was!

Hier een was ook een boksbal waar iedereen zich even op kon uitleven. Natuurlijk had Santino weer de hoogste score behaald….

Nadat alle frustraties eruit waren geslagen was het tijd voor de Meet & Greets. dit ging er snel en voordat we het wisten begon het eerste gevecht al. Dit was het gevecht tussen Aarhtos & Kwaaivines helaas kwam hier erg snel een eind aan. Na 22 sec was Kwaaivines uitgeschakeld en had Aarthos gewonnen!

Het was dus tijd voor het volgende gevecht tussen Paul King & John Quote. Dit was een erg spannende wedstrijd in de derde ronde deelde Paul een erg goede combo uit, deze werd alleen heel goed opgevangen door John en met een goede stoot werd Paul knock out geslagen. hierdoor was John Quote dus de gelukkig winnaar!

Het laatste gevecht was tussen Harm & DieTim. Al vanaf het begin was het duidelijk dat de voorkeur uitging naar Harm. Hier leek Tim totaal geen last van te hebben en de jongens gingen beide gelijk op. Na 3 rondes was het tijd om een winnaar te kiezen, dit was Harm!

Na al deze Testosteron was het tijd om even tot rust te komen, dit deden wij door gezellig met z’n alle wat te gaan eten. Één grote groepshug en hiermee kwam de dag tot een eind!

Thanks Iedereen!!!

Ben je benieuwd naar de video van deze dag ? check hem uit op onze YouTube: https://youtu.be/v1hXkjk2iWw

 

 

Share:
4ALL LEVELS © 2018 . Design: Daan Webdesign