Het land door met Paraduze

Omdat Paraduze natuurlijk de 200.000 abonnees heeft gehaald was zijn merch ineens te koop voor iedereen!! Dit was een erg groot succes en er zijn echt honderden shirtjes/hoodies besteld.

Het Leek Rick een erg leuk idee om een aantal bestelling persoonlijk af te gaan geven. Dit vonden wij een heel goed plan, dus toen wij alle merch binnen hadden zijn wij gelijk op pad gegaan!

De eerste stop bracht ons bij Lisa in Oosterhout, zij kon bijna niet geloven dat Rick er echt was en was erg blij met dit bezoek en natuurlijk haar T-shirt!  uiteraard konden we niet gelijk weg gaan dus hebben we bij iedereen ongeveer een half uur gezeten zodat ze echt de kans hadden om Rick alles te vragen wat zij maar wilde. Toen alles dus was gezegd was het tijd om door te gaan naar het volgende adres, de gelukkig winnaar was Siem in Venlo!

omdat dit best wel een stukje rijden was moesten we onderweg wel even iets eten, dus kijk ons eens even genieten van die kipnuggets!

Eenmaal aangekomen bij Siem werden we wederom erg gastvriendelijk ontvangen. De hapjes & Drinken stonden al klaar voor ons en Siem had de tijd van zijn leven! Nadat de erg slimme Siem alles wist wat hij wilde weten was het weer tijd om door te gaan!

De volgende winnaar bracht ons naar het Prachtige België, hier zat Febe al vol smart op ons te wachten. Ondanks dat het aan het begin allemaal wel spannend was hing er uiteindelijk een erg leuke sfeer en was alles gezellig en leuk. Wederom was Febe erg blij met haar T-shirt en Hoodie!

Op de terugweg was het tijd om even wat te gaan eten bij de Mac en gingen wij weer terug naar huis. Ondanks dat wij deze dag meer dan 8uur in de auto hebben gezeten was het erg gaaf om dit te doen en iedereen zo blij te zien!!

Thanks voor deze gave ervaring iedereen!

Wil jij ook merchandise van Paraduze, bestel jouw hoodie of T-shirt hier: https://www.paraduzeshop.nl/
Mocht je Benieuwd zijn naar deze video check deze link: https://youtu.be/McIYLGhxA44

Share:
4ALL LEVELS © 2018 . Design: Daan Webdesign